Twins & Trackstyle

Als een kind de eerste loopschoentjes ontgroeid is, heeft het kindervoetje extra aandacht nodig. Van Gastel Shoes heeft hiervoor de merken Twins & Trackstyle ontwikkeld. De meeste kindervoeten hebben een smallere of juist wat bredere kinderschoen nodig. Twins & Trackstyle brengen daarom schoenen in diverse breedtematen van heel smal tot extra breed. Hierdoor kan elk kind een goed passend paar schoenen dragen wat zowel qua lengte als breedte perfect aansluit bij de kindervoet.

Begin jaren '70 stond Bunnies, het speelse oranje konijntje, aan de basis van het merk Twins & Trackstyle. Het duurde niet lang voor heel Nederland in de ban was van de vrolijke, kleurrijke en extreem flexibele Bunnies. Schoentjes in diverse lengte- en breedtematen. Eind jaren '80 wilden de kinderen die naar de basisschool gingen liever iets stoerder. Het werd dus tijd om het merk Bunnies in een nieuw jasje te stoppen. Met de filosofie in het achterhoofd werd voor de meisjes de naam Twins in het leven geroepen en Trackstyle voor de jongens! Vandaag de dag is Twins & Trackstyle marktleider op het gebied van breedtematen en pasvorm.

Ruwe, stoere, stevige en hippe materialen zorgen ervoor dat de schoen je uitdaagt om ieder avontuur aan te gaan. De puurste, rijkste en zachtste leersoorten geven een gevoel van geborgenheid en veiligheid. De stevige contreforts voor een goede hielaansluiting, breedtematen, extra groeiruimte en het gebruik van de juiste materialen zorgen ervoor dat de voeten van uw kind zich op een gezonde manier kunnen ontwikkelen.

Niet vergeten, breedte meten!