Est1842

Est1842 is hét merk voor coole meiden en hippe dames die niet bang zijn om op te vallen. Fashionista's die weten wat ze willen, ze volgen de laatste nieuwe trends op de voet en maken graag een statement met hun look. Met est1842 kun je jezelf zijn, omdat je zelf al bijzonder genoeg bent.

Est1842 volgt trends op de voet (letterlijk) en zorgt er voor dat de collectie steeds blijft vernieuwen. Geen standaard zomer en wintercollectie dus, maar een collectie die het hele jaar door veranderd en wordt uitgebreid volgens de laatste trends. Echte fashionista's zijn tenslotte continu op zoek naar nieuwe items.

Onze missie is om hét schoenenmerk te worden dat voorop loopt in de fashion scene, maar daarbij niet de kwaliteit van de schoen en pasvorm uit het oog verliest. Zodra een vrouw deze schoenen in de etalage ziet staan, wordt ze verliefd. Ze loopt doelgericht de winkel in, en vraagt ongeduldig naar haar maat. Zodra ze de schoenen aangereikt krijgt, ziet ze dat deze helemaal leer gevoerd zijn. Bij het aanpassen is het huwelijk compleet, a match made in heaven! Door continu dicht op zowel de markt te blijven als op de laatste trends, blijven we deze vrouw elke keer weer verrassen met de leukste nieuwe items in de collectie. Kijk voor de laatste collectie op www.est1842.com of klik op het logo.

"if you are going to kick ass you need kick ass shoes!"