BunniesJR

In 2011 vingen we een sein op uit de markt dat er behoefte is aan hippe kinderschoentjes voor de allerkleinsten. In een tijd waar de veranderingen je om de oren vliegen hebben we daarom het oude vertrouwde Bunnies weer nieuw leven ingeblazen. Een nieuw jasje en een aangescherpte filosofie zorgen ervoor dat Bunnies terug is van weggeweest! Met een focus op kinderen tot 6 jaar is het kleine broertje van Bunnies geboren... Welkom BunniesJR!

Een authentiek verhaal wat zich kenmerkt door vakmanschap, betrokkenheid en kwaliteit. BunniesJR schoentjes zijn speciaal ontwikkeld voor de eerste stapjes. Ze zijn gemaakt van soepel leer en voorzien van een leren voering. De kruipneus beschermt de schoentjes bij het spelen en kruipen. De speciaal ontwikkelde loop zool zorgt voor een prima grip, soepelheid en stabiliteit. Door de perfecte pasvorm kan het voetje zich optimaal ontwikkelen.

Niemand is zo trots als een moeder die schoentjes komt kopen, omdat de eerste stapjes gezet zijn. BunniesJR weet ook dat deze stapjes niet seizoensgebonden zijn. Daarom zijn onze collecties zo ontworpen, dat ze toegankelijk zijn voor meerdere seizoenen. Deze modellen vertegenwoordigen de laatste trends, hebben scherpe prijzen en zijn het antwoord op de vraag in de winkel. BunniesJR zorgt meerdere keren per jaar voor vernieuwing op de winkelvloer, steekt klassiekers in een nieuw jasje en biedt concurrerende marges. De collecties zijn opgedeeld in de 4 fases van het leren lopen namelijk:

  • Baby BunniesJR: Schoentjes voor de aller kleinste. Deze schoentjes zijn heel soepel, lekker zacht en makkelijk aan te trekken.
  • Flex BunniesJR: De naam zegt het al, deze schoentjes zijn heel flexibel. Hierdoor zijn ze ideaal voor de overgang van het kruipen naar de eerste echte stapjes.
  • Stap BunniesJR: Voor de gevorderde stappertjes onder ons. Stevig aan de voetjes, sterk en vlak op de grond.
  • Superstap BunniesJR: Deze groep van BunniesJR is speciaal voor de peuter die het allemaal kan; lopen, dansen, rennen, springen en meer...

In tegenstelling tot de collectie zijn de prijzen minder uiteenlopend. Ook hier krijgt het concept een extra lading. Schoentjes voor iedereen betekent ook prijzen voor iedereen. Zonder hierbij enige kwaliteit uit het oog te verliezen. BunniesJR zorgt ervoor dat kindjes op een verantwoorde en hippe manier hun eerste stapjes zetten. Zo kunnen ze de hele wereld aan en staan ze voor de rest van hun leven stevig in hun schoenen.

Your best friends...