Braqeez

Nooit saai, met liefde gemaakt, super scherp geprijsd en gebaseerd op de laatste trends. Braqeez is hét merk voor hippe, coole, stoere en rebelse jongens en meiden. Een volwassen uitstraling, mooie materialen en stoere details zijn de speerpunten in iedere collectie. Kinderschoenen voor alle rebels met een goede pasvorm. Met de slijtvaste rubber zolen, zachte leren voeringen, flitsende materialen, doorgroeiruimte in de schoen en uitneembare binnenzolen is Braqeez naast fashionable ook nog eens hartstikke verantwoord!

1988 is het begin van het merk Braqeez vroeger bekend als Brakkies en BQZ. Eigenwijze, vrolijke schoenen tegen een betaalbare prijs. Niets was te gek en alles met een knipoog. Vandaag de dag is de filosofie onveranderd gebleven. Zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Rebels en modebewust volgt Braqeez de trends op de voet!

De blits maken op het schoolplein, bij je vrienden of gewoon, omdat ze zo lekker lopen. Trendvolgend op de voet, maar ook in staat om winnaars in de collectie te houden. Braqeez weet naast hip en kwalitatief ook betaalbare schoenen te maken en is hiermee succesvol in Nederland, België en Duitsland. Naast de directe buren zijn de goede prijs-kwaliteitverhouding van Braqeez niet onopgemerkt gebleven en is ver buiten de Nederlandse grenzen distributie verwezenlijkt naar diverse landen.

Braqeez designers reizen de hele wereld over om inspiratie op te doen en de nieuwste trends te spotten. Trends die met een eigenwijze stijl worden vertaald binnen de Braqeez filosofie. Verkrijgbaar in de maten 20 t/m 40! Ieder seizoen met nieuwe hippe thema's en gave campagne beelden.

Let the rebel out!